Zaloguj się do konta

karp nadziewany

Sprawionego karpia razem z glowa nacieramy sola czosnkiem i pieprzem. odstawiamy na godzinke.
Farsz smarzymy pieczarki razem z cebulka doprawiemy do smaku. dodajemy zieleninki i faszerujemy karpia zaszywamy lub zszczepiamy brzuszek wykalczkami. pieczemy okolo 45minut. polecam na cieplo.
sklad
1.5 kg. karpia
sol, pieprz
2 zabki czosnku
1. doza cebula
30dag pieczarek
koperek pietruszka jak kto lubi

Opinie (3)

Rool

przepis nie taki trudny może sprubuje;] [2010-04-09 19:55]

bakpawel

ten przepis jest z gogle daj cos swojego pzdr [2010-04-30 15:40]

użytkownik

chyba ty jesteś z Google [2010-05-04 08:38]

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze Internautów.

Czytaj więcej

Rybka z grilla.

Chciałbym Wam przedstawić przepis na rybkę z grilla.Co do gatunku to pr�…