Zaloguj się do konta
Taka rybka w sosie własnym - marzenie. Pozdrawiam i *****pozostawiam. [2012-02-05 11:18]
Hmm rybka która samemu przygotowujemy zawsze smakuje wyborniezostawiam *****pzdr. pstrag222 [2012-02-06 10:39]
Świetny przepis - sama używam Warzylionu :) Z rybką koniecznie muszę wypróbować :) [2012-02-07 13:32]
Witam. Ja dzwonka solę, obsypuję vegetą (też ma sól więc spokojnie), czosnkiem granulowanym (można świeży) i pieprzem cytrynowym. Jak postoi i przejdzie będzie super. Panierka jajko i mąka krupczatka. Na święta wszyscy mlaskają :) P.S. Smażenie na maśle klarowanym sprawia, że z rybki wydobywają się najlepsze aromaty, jak to się potocznie mówi "nie śmirdzi rybą" Polecam. [2012-06-19 23:17]
Ja nie jestem zwolennikiem złów i weź, ale czasami kupuje się w sklepie i wtedy jest całkiem inna sprawa. Spróbuję przekonać kogoś w domu, żeby spróbował zrobić. ***** [2012-12-08 18:48]
Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze Internautów.
A teraz czas na jakieś terenowe danie na bazie kiełbasy , kiełbasa król…
Dziś chce pokazać jak w tani i dość szybki sposób , można fajnie podj…
• 2 kg lina• 3/4 l piwa• 10 dag masła• 2 łyżeczk…
Składniki:1,5kg schabu bez kości2 łyżki żurawinypo łyżeczce vegety,…