Karp w sosie winnym

/ 1 komentarzy

Składniki: żywy karp o wadze do 1,5 kg, 4 duże pieczarki, cebula, łyżeczka masła, marchew, korzeń pietruszki , 1/2 selera , biała część pora , duża cebula , 2 i 1/2 szklanki czerwonego wina (wytrawnego), kilka ziaren pieprzu, 4 ziarna angielskiego ziela, sól,pieprz,kopiasta łyżka masła, duża łyżka mąki, 50 dag najmniejszych pieczarek... Polecam !!

 


2.9
Oceń
(10 głosów)

 

Karp w sosie winnym - opinie i komentarze

szczapszczap
0
Wszystko było by pięknie gdybyś oprucz składników podał sposób przyrządzenia tej prawdopodobnie smacznej potrawy.Nie każdy ma taki talent jak Makłowicz. (2010-08-08 20:03)

skomentuj ten artykuł