Zaloguj się do konta

Kolorowy koktaj warzywny

Produkty:
-puszka groszku
-puszka kukurydzy
-puszka białej fasoli
-puszka czerwonej fasoli
-3 marchewki
-2 szklanki bulionu warzywnego
-2 łyżki żelatyny
-3 łyżki żurawiny
-majonez, sól ,pieprz

Przygotowanie:
marchewki obrać, ugotować, pokroić w kostkę. Warzywa z puszek wymieszać z marchewką, Doprawić do smaku solą i pieprzem. Żelatynę namoczyć w niewielkiej ilości wody a gdy napęcznieje, rozpuścić w gorącym bulionie. Warzywa przełożyć do ozdobnej foremki lub salaterek. Zalać bulionem z żelatyną. Odstawić w chłodne miejsce do zastygnięcia.

Opinie (0)

Nie ma jeszcze komentarzy do tego artykułu.

Czytaj więcej

Schab w winie

Składniki:1,5kg schabu bez kości2 łyżki żurawinypo łyżeczce vegety,…