Zaloguj się do konta

Łosoś w migdałach

Łosoś w migdałach

Składniki(4-6 porcji):
75 dag filetu z łososia;
1 łyżka musztardy gorczycowej;
1 łyżka miodu;
10 dag płatków migdałowych;

Sposób przygotowania:
1).Łososia umyć, zdjąć skórkę i dokładnie posmarować z obu stron musztardą wymieszaną z miodem. Zostawić na pół godziny.
2).Rybę pokroić w kawałki.Otaczać w płatkach migdałowych i smażyć na oleju po kilka minut z każdej strony.

CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 minut.

Życzę smacznego !!!

Opinie (0)

Nie ma jeszcze komentarzy do tego artykułu.

Czytaj więcej

Schab w winie

Składniki:1,5kg schabu bez kości2 łyżki żurawinypo łyżeczce vegety,…