Łosoś w migdałach
użytkownik 70140
2011-12-11
Łosoś w migdałach
Składniki(4-6 porcji):
75 dag filetu z łososia;
1 łyżka musztardy gorczycowej;
1 łyżka miodu;
10 dag płatków migdałowych;
Sposób przygotowania:
1).Łososia umyć, zdjąć skórkę i dokładnie posmarować z obu stron musztardą wymieszaną z miodem. Zostawić na pół godziny.
2).Rybę pokroić w kawałki.Otaczać w płatkach migdałowych i smażyć na oleju po kilka minut z każdej strony.
CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 minut.
Życzę smacznego !!!
Składniki(4-6 porcji):
75 dag filetu z łososia;
1 łyżka musztardy gorczycowej;
1 łyżka miodu;
10 dag płatków migdałowych;
Sposób przygotowania:
1).Łososia umyć, zdjąć skórkę i dokładnie posmarować z obu stron musztardą wymieszaną z miodem. Zostawić na pół godziny.
2).Rybę pokroić w kawałki.Otaczać w płatkach migdałowych i smażyć na oleju po kilka minut z każdej strony.
CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 minut.
Życzę smacznego !!!