Zaloguj się do konta

Nagład po włosku

750g filetow z nagładalub flądry
sok z 1 cytryny
8 łyżek kaszy kukurydzianej
pieprz cayenne
po 1/2 łyżeczki oregano i tymianku
2 jajka
2 łyżki mleka
4 łyżki oliwy z oliwek
sól/pieprz




spoaób przyrządzenia:Filety skropic sokiem z cytryny,posypac solą i pieprzem.Kaszę wymieszać ze szczypta pieprzu cayenne,oregano i tymiankiem.Jajkaroztrzepać z mlekiem.Filety zanurzać w mlekuz jajkiem i obtoczyc w kaszy.Na duzej patelni rozgrzać oliwę z oliwek włożyc rybę i smażyc przez 3-4 minuty z każdej strony

Opinie (0)

Nie ma jeszcze komentarzy do tego artykułu.

Czytaj więcej

Pstrąg z grilla

Składniki:średnie pstrągi - 4 sztukipaprykacytryny - 1-2 sztukimasło -…

Ryby wędzone

Można wędzić ryby wszystkich gatunków, jeśli mają odpowiednie rozmiar…