Zaloguj się do konta

Panga z serem

Panga z serem SKŁADNIKI: * 2 filety z pangi (każdy przekrojony na pół) * 2 plasterki sera gouda * 1/2 szklanki mąki * łyżka bułki tartej * łyżeczka czerwonej papryki * masło * sól * pieprz * świeży koperek Filety posolić, z mąki, bułki, papryki, pieprzu i koperku przygotuj panierkę. Na każdy kawałek ryby połóż kawałek sera, przykryj drugim kawałkiem, obtocz w panierce i usmaż na maśle. Na patelnie wlej trochę wody, przykryj i duś do miękkości. Podawać z ziemniakami i koperkiem. SMACZNEGO!!!

Opinie (8)

ADAMMAC58

Ta panga ma być świecąca bo one czasami świecą ha ha.. [2010-03-19 14:18]

dziadek2

życzę smacznego ale mnie nie namówisz do tej ryby kolego . Oto link http zdrowejedzenie. blox.pl 2009\07\cała-prawda-o-pandze-i-tilapii.html. do tego przepisu SMACZNEGO  wolę to zjeść co sam złapię choć nie wszystkie sztuki złapane zabieram . [2010-03-21 13:08]

dziadek2

oto link do tej dobrej ryby /http zdrowejedzenie. blox.pl 2009\07\cała-prawda-o-pandze-i-tilapii.html. [2010-03-21 13:10]

dziadek2

 Google    cała prawda o Pandze [2010-03-21 13:12]

FanAtyk

Pomijając już zupełny brak jakichkolwiek walorów smakowych tej ryby, po tym jak się naczytałem o sposobach jej hodowli już nie wezmę tego paskudztwa do gęby. [2010-03-23 09:28]

teoria spisku

Panga to nie ryba tylko śmieć! [2010-03-23 12:44]

użytkownik

haha a to jedna z najpopularniejszych ryb [2010-05-21 11:04]

arekde

Panga to królowa hipermarketów!!!!! Ja tego czegoś nie jem ;-( [2010-08-21 21:55]

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze Internautów.

Czytaj więcej