Pasta z kurczaka


Składniki:
25 dag filetów z kurczaka
2 ziemniaki
3 jajka
3 ogórki konserwowe
2 łyżki groszku konserwowego
4 łyżki majonezu
sok z 1/2 cytryny
łyżeczka koncentratu pomidorowego
łyżka keczupu
sól
Przygotowanie:
Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy. Jajka gotujemy na twardo. Studzimy i obieramy. Wraz z ziemniakami i ogórkami kroimy w małą kostkę.
Mięso gotujemy w osolonej wodzie. Kroimy w paski. Mieszamy z jajkami, ziemniakami, ogórkami i groszkiem.
Z majonezu, keczupu, koncentratu i soku z cytryny robimy sos. Mieszamy z pastą. Doprawiamy solą. Smacznego.

 


1
Oceń
(4 głosów)

 

Pasta z kurczaka - opinie i komentarze

skomentuj ten artykuł