Pstrąg na maśle

/ 3 komentarzy

Chciałbym wam polecić przepis na pstrąga potokowego na maśle.

Sposób przygotowania.

Dno naczynia wysmarować z masłem, włożyć wypatroszone ryby z wierzchu posmarowane masłem i posypane posiekanymi liśćmi estragonu. Dodać sok z cytryn. Naczynie przykryć. Potrawę dusić przez 20 min.

Składniki:


pstrąg 4 szt
masło 200 g
estragon 1 łyżeczka
sól do smaku
sok z cytryny 1 łyżeczka


smacznego.

 


2.6
Oceń
(19 głosów)

 

Pstrąg na maśle - opinie i komentarze

pstrag222pstrag222
0
smaczny przepis na pewno bo już próbowałem takiego pstrąga zostawiam***** i pzdr.
(2011-02-18 10:43)
luke1219luke1219
0
Kolejny malutki plagiacik w wykonaniu metusiek2
http://www.gwiazdywkuchni.pl/Przepis,pstrag_na_masle.php

Zmiana "sok z cytryny 1szkl" na "sok z cytryny 1 łyżeczka" na pewno definitywnie zmieni smak potrawy jednak nie zmieni faktu, że oryginalny autor tego tekstu czyli pan "tulipan" mógł by mieć względem pana uzasadnione roszczenia. Plagiatów na "żywca" nie oceniam.
(2011-02-20 18:55)
bluehornetbluehornet
0
Chłopie , czy ty nie masz wstydu !!!! Nie wystawiam oceny , bo nie oceniałbym ciebie , tylko prawdziwego autora , a nie chce mu psuć reputacji złą oceną  !!!
(2011-02-20 19:29)

skomentuj ten artykuł