Puchar Jesieni 2017 Koło 114 Suszec-Podsumowanie


W dniu 17 września 2017 roku (niedziela) odbyły się Zawody "Puchar Jesieni Gwaruś, Zbiornik Dolny 2017 - Metoda Dowolna". Pogoda tego dnia nie rozpieszczała, aczkolwiek mimo tej złej aury ryba dopisała. Zawodnicy zebrali się na zbiórce o godzinie 7:00 przy Rybaczówce, aby tuż po losowaniu udać się na stanowiska. Seniorów było 19, a Juniorów 4, więc frekwencja pozostawiała wiele do życzenia. Ci pierwsi siedzieli jak zwykle od strony łąk (stanowiska od "trafoka" - nr 1, pozostałe w kierunku grobli), młodsi na Grobli - stanowiska od 1 do 4. 


W sektorze Juniorów zdecydowanie zwyciężyli grunciarze, podkreślając fakt, iż Kol. Patryk Przybyszewski złowił Karpia PONAD 5,5 KILOGRAMOWEGO! A resztę wyniku zbudował karpiem około dwukilogramowym oraz pięknym karasiem. Nie gorszy, bo na drugim miejscu z wynikiem 7390 gram uplasował się Kol. Kacper Pławecki, który wydarł parę karpi dwu kilogramowych - tzw. "pięćdziesiątek" oraz "czterdziestek". Na ostatnim szczeblu podium Kol. Kamil Pławecki z wynikiem 4795 gram (głownie płotka).


Klasyfikacja Juniorów U20:

1 Miejsce Kol. Przybyszewski Patryk 8775 pkt

2 Miejsce Kol. Pławecki Kacper 7390 pkt

3 Miejsce Kol. Pławecki Kamil 4795 pkt

4 Miejsce Kol. Dąbski Jakub 2650 pkt


WYNIKI W ZAKŁADCE "Wyniki Zawodów 2017 > Puchar Jesieni 2017".


W  sektorze Seniorów na pierwszym miejscu uplasował się Kol. Goc Jan z wynikiem 6510 gram, który świetnie posługując się batem większość wyniku zrobił łowiąc drobnicę. Na drugim miejscu Kol. Siedlasz Jan, a na trzecim - Kol. Dąbrowski Mirosław.


Klasyfikacja Seniorów:

1 Miejsce Kol. Goc Jan 5510 pkt

2 Miejsce Kol. Siedlasz Jan 4065 pkt

3 Miejsce Kol. Dąbrowski Mirosław 3460 pkt


SZCZEGÓŁOWE WYNIKI W ZAKŁADCE "Wyniki Zawodów 2017 > Puchar Jesieni 2017", a aktualna TABELA GRAND PRIX w "Tabela Grand Prix Koła 2017"


WSZYSTKIM GRATULUJEMY I ZAPRASZAMY NA OSTATNIE ZAWODY. INFORMACJE JUŻ W KRÓTCE!!!

 


3
Oceń
(1 głosów)

 

Puchar Jesieni 2017 Koło 114 Suszec-Podsumowanie - opinie i komentarze

skomentuj ten artykuł