Zaloguj się do konta

rolmopsy z grzybami

-5 płatów marynowanych śledzi
-3 łyżki majonezu
-2 łyżki marynowanych kurek
-5 marynowanych papryczek chili
-10 korniszonów
-kilka gałązek świeżych ziół
-zielony pieprz
Płaty marynowanych śledzi osączyć z zalewy, po przekrajać wzdłuż na połówki. Posmarować majonezem. Korniszony naciąć wzdłuż, rozłożyć tak, by przypominały wachlarze. Papryczki chili poprzekrawać na pół. Na jednym z końców każdego płata układać warzywa oraz grzybki. Śledzie rolować i spinać połową wykałaczki. Posypać świeżo zmielonym pieprzem, ozdobić ziołami.

Opinie (0)

Nie ma jeszcze komentarzy do tego artykułu.

Czytaj więcej

Przepis na sandacza

Jakiś czas temu pytałem kolegów z forum o przepisy na moją ulubioną ry…