Ryba po grecku
Tomasz Przybysz (przybysz1992)
2011-12-08
Produkty:
-3 filety z pangi
-4 marchewki
-3 cebule
-1 pietruszka
-1 por
-3 ząbki czosnku koncentrat pomidorowy
-pół łyżeczki cukru
-olej do smażenia
-sól
-pieprz
Przygotowanie:
Filety z pangi posolić i usmażyć. Marchewki zetrzeć na tarce. Cebule por i pietruszkę drobno pokroić. czosnek przecisnąć przez wyciskarkę. Wszystkie warzywa dusić na patelni, dodać pieprz i sól. Następnie dodawać koncentrat pomidorowy i dobrze wymieszać. Rybę pokroić na kawałki i wymieszać z warzywami
-3 filety z pangi
-4 marchewki
-3 cebule
-1 pietruszka
-1 por
-3 ząbki czosnku koncentrat pomidorowy
-pół łyżeczki cukru
-olej do smażenia
-sól
-pieprz
Przygotowanie:
Filety z pangi posolić i usmażyć. Marchewki zetrzeć na tarce. Cebule por i pietruszkę drobno pokroić. czosnek przecisnąć przez wyciskarkę. Wszystkie warzywa dusić na patelni, dodać pieprz i sól. Następnie dodawać koncentrat pomidorowy i dobrze wymieszać. Rybę pokroić na kawałki i wymieszać z warzywami