Ryba w pietruszce
Mariusz Strzelak (maniek11x)
2011-12-06
Składniki:
cukinia
marchew
zielone części dymki
filet z ryby
świeża pietruszka
sok z cytryny
sól
pieprz
Rybę zawijamy w folię z pietruszką, solimy oraz pieprzymy. Polewamy sokiem z cytryny. Pieczemy w piekarniku około 30 minut. Cukinię i marchew obierakiem kroimy na cieniutkie paseczki. Dymkę rozkrajemy na paseczki również. Gotujemy w osolonej wodzie. Doprawiamy do smaku według uznania.
Życzę smacznego!!!
cukinia
marchew
zielone części dymki
filet z ryby
świeża pietruszka
sok z cytryny
sól
pieprz
Rybę zawijamy w folię z pietruszką, solimy oraz pieprzymy. Polewamy sokiem z cytryny. Pieczemy w piekarniku około 30 minut. Cukinię i marchew obierakiem kroimy na cieniutkie paseczki. Dymkę rozkrajemy na paseczki również. Gotujemy w osolonej wodzie. Doprawiamy do smaku według uznania.
Życzę smacznego!!!