Ryba w galarecie.

/ 4 komentarzy

1kg filetów rybnych - pokroić, posolić, popieprzyć i obtoczyć w mące ziemniaczanej. Usmażyć i ułożyć na półmiskach.
Zalewa:
- 6 szklanek wody
- 1 szklanka octu
- 1 szklanka cukru
- cebula x2
- liść laurowy x2
- ziele angielskie x3
- kostki rosołowe x2


Zalewę zagotować i dodać 2 żelatyny z przyprawami. Gorącą zalewą zalać rybę.


 


3.9
Oceń
(13 głosów)

 

Ryba w galarecie. - opinie i komentarze

użytkownik101047użytkownik101047
0
szkoda że to wszytko kopia ... (2012-06-26 21:02)
lipa43lipa43
0
Jaka kopia !! To mój rodzinny przepis. W takim razie pokarz mi stronę z której to twoim zdaniem skopiowałem ten przepis !! (2012-06-29 11:42)
szutomaszszutomasz
0
u mnie podobna ryba jest na święta a co do r1cks niema żadnych dowodów że to kopia nie wypisuje się pochopnych wniosków smacznego wszystkim (2012-06-29 12:47)
lipa43lipa43
0
Mimo błędnych oskarżeń życzę smacznego. (2013-03-16 13:51)

skomentuj ten artykuł