安ietny tatar z 這sosia


Tatar z 這sosia
Sk豉dniki: ok. 0,5 kg filetu z 這sosia, cebulka, czarne oliwki, oliwa, ocet winny i/lub balsamiczny, s鏊, pieprz.
Przygotowanie: υsosia obierz ze sk鏎y i wyjmij o軼i. Mi瘰o musi by lekko zmro穎ne, najlepiej wi璚 w這篡 je na chwil do zamra瘸lnika i potem kroi w drobne strz瘼ki. Cebul posiekaj bardzo drobno, oliwki pokr鎩 w plasterki. Na st馧 podajemy wszystkie sk豉dniki potrawy osobno, nak豉damy ryb na talerz, dosypujemy pozosta貫 sk豉dniki i doprawiamy wed逝g uznania.

 


2.3
Oce
(3 g這s闚)

 

安ietny tatar z 這sosia - opinie i komentarze

skomentuj ten artyku