Zaloguj się do konta

tatar na szybko

filet z pstrag troci łososia lub lipienia kroje na paski grubosci 0.5 cm. dodaje drobno posiekana cebulke olej najlepiej lniany i przyprawe do miesa delikat powtarza do miesa nie do ryb. i odstawiwm na godzine do lodowki podaje jako przekaske do zmrozonego trunku.




nastepnym tatar jest robiony z fileta z szczupaka okonie sandacza mosze je okolo 1 h w soku z cytryny. a potem siekam na drodniutkie zapaleczki. na patelni smaze do zeszklenia cebulke drobno pokrojona i do daje zapałki z marchewki. wszysko mieszm dodaje sol i pieprz. podaje tak samo pod zmrozony trunek

Opinie (6)

użytkownik

jesli macie jakies zastrzezenia co do wpisow to napiszcie jakis komentarz a nie zanirzacie srednia i nie laska napisac co wam sie nie podoba [2010-03-24 12:21]

slawomir66

Za oba przepisy masz 5 i myślę, że sprawdzę je w tym sezonie. Z opisu wyglądają apetycznie.Co do wystawiania anonimowych niskich ocen pozbawionych nawet najgorszego komentarza to mam swoje zdanie. Jest wśród nas na tym portalu wielu takich, którzy nic sobą nie reprezentują i jak hieny to tu to tam psują notowania ludziom. Dla mnie to zwykłe "DZBANY".Pozdrawiam. [2010-03-24 18:47]

staszek873

Przepisy naprawdę niezłe,napewno spróbuję bo lubię "zagryżć"rybką dobrą wódeczkę,tylko te błędy i połykane litery....litości dla czytelnika!!!!! [2010-03-28 13:03]

Zbig28

To pewnie ja będę jednym z tych "dzbanów", o których pisze sławomir66. Jednak mam swoje zdanie i go nie ukrywam.

Otóż, z uwagi na liczne błędy językowe ( a w konsekwencji może pomyłki w składnikach ) bałbym się skorzystać z jednego z wyżej wymienionych przepisów.Dlatego postawiłem tylko *** !  Wolno mi i oceniać tak jak chcę. I wara podobnym sławomirowi66 od moich praw.

Nadmieniam, że swoją ocenę wystawiłem dopiero po zapoznaniu się z w/w postami.  

 

  

[2010-03-28 23:49]

użytkownik

chodzi o takie osoby ktore nawet nie czytaja wpisow tylko specjalnie zanirzaja srednia ocen [2010-03-29 08:28]

ricardo

Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przepisy są ciekawe,nigdy nie robiłem tatarka ze szczupaka a łowię ich sporo na pewno wypróbuję.Sam sporo smażę ryb i gotuję.Pozdrawiam.Za przepisy*****. [2010-07-25 12:41]

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za komentarze Internautów.

Czytaj więcej