Przepis na zanętę płociow±


PŁOĆ





30% - bułka tarta
20% - m±ka kukurydziana
10% - mielone płatki kukurydziane
5% - mielone płatki owsiane
20% - zmielone konopie
15% - otręby pszenne




1,0 kg bułki tartej + 0,5 kg m±ki kukurydzianej
+ 0,5 kg otr±b pszennych
+ 0,3 kg płatków owsianych nie mielonych
+ ok. 0,6 kg kaszy kukurydzianej gotowanej
+ ok 0,1 kg gotowanych konopi + 20 do 30 g wanilii
+ robaki zanętowe + ziemia doci±żaj±ca





1 cz. prażonej tartej bułki; 1 cz. otr±b pszennych
1 cz. prażonych i mielonych konopi; 1 cz. m±ki kukurydzianej;
1/2 cz. prażonych i tłuczonych płatków owsianych; 1/4 cz. m±czki kokosowej, np. Coco Belge;
2-3 łyżeczki atraktora.






2 cz. mielonej, prażonej tartej bułki, 1 cz. prażonych i zmielonych konopi lub lnu
1/2 cz. m±ki kukurydzianej, 1/4 cz. prażonych i tłuczonych płatków owsianych,
1/8 cz. wiórków kokosowych, 1/8 cz. m±czki arachidowej,
3-4 łyżki mieszanki ziołowej [wanilia, nostrzyk, kolendra]








30% - Bułka tarta
20% - Suchary
15% - Płatki kukurydziane
05% - Wiórki kokosowe
05% - M±ka kukurydziana
05% - Kleik ryżowy
05% - Anyż
05% - Koper włoski
05% - Kopra melasa
05% - Sól





3 miarki bułki tartej
2 miarki m±ki kukurydzianej
2 miarki zmielonych konopi
1,5 miarki otr±b pszennych
jedna miarka mielonych płatków kukurydzianych
pół miarki mielonych płatków owsianych






bułka tarta
m±ka kukurydziana
płatków owsianych
prażone konopie
białe robaki
atraktor (np. roach, anyż, wanilia)



Połamania Kija !

 


2.3
Oceń
(6 głosów)

 

Przepis na zanętę płociow± - opinie i komentarze

skomentuj ten artykuł